Τελικό συνέδριο για το έργο OLEUM: Μην το χάσετε!

Το έργο OLEUM βρίσκεται κοντά στο τέλος του, και είναι έτοιμο να προσφέρει προσοδοφόρα αποτελέσματα. Το τελικό συνέδριο του OLEUM – «Βελτιωμένες λύσεις για την προστασία της ποιότητας και της αυθεντικότητας του ελαιολάδου» θα λάβει χώρα διαδικτυακά στις 17-18 Φεβρουαρίου του 2021 στις 14:00-17:00 CET (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης), γι’ αυτό φροντίστε να κλείσετε αυτές τις ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας.
 

Γενικά, στόχος του έργου OLEUM αποτελεί η ουσιαστική εξασφάλιση της ποιότητας και αυθεντικότητας του ελαιολάδου, ενισχύοντας τον εντοπισμό και συμβάλλοντας στην πρόληψη κατά της απάτης στον τομέα του ελαιολάδου. Στο συνέδριο, το OLEUM θα παρουσιαστεί σε όλες τις κύριες πτυχές του:
 

  • τις νέες, αναθεωρημένες και επικυρωμένες μεθόδους για τον έλεγχο της ποιότητας και της αυθεντικότητας του ελαιολάδου,
  • την Τράπεζα Δεδομένων του OLEUM – ένα εργαλείο πληροφορικής για ελέγχους συμμόρφωσης στον τομέα του ελαιολάδου,
  • τη βιωσιμότητα του Δικτύου OLEUM.



Το συνέδριο θα ξεκινήσει με μια παρουσίαση των προόδων που έχουν σημειωθεί στις πολιτικές της ΕΕ, μαζί με την απάντηση του IOC σχετικά με την επικυρωμένη μέθοδο. Τα μελλοντικά μέτρα αντιμετώπισης της απάτης θα εξετασθούν ενδελεχώς με μία συζήτηση, στην οποία θα συμμετέχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι.


Εάν σάς ενδιαφέρει ο τομέας του ελαιολάδου, σάς προσκαλούμε θερμά να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας.


Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να εγγραφείτε σε αυτό το διήμερο συμβάν: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ltBgGLzrSjG_6ISt_TfoYA


Πρόγραμμα του τελικού συνεδρίου: http://www.oleumproject.eu/news/article/oleum-final-conference


Για να λαμβάνετε ενημερώσεις, ακολουθήστε το OLEUM στο Twitter (https://twitter.com/oleum_eu?lang=en) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου OLEUM (http://www.oleumproject.eu/).


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση oleum@unibo.it